Home Montaj hidrofor
Montaj hidrofor
Montaj hidrofor PDF Imprimare Email
Montaj hidrofor
Scris de mihaela86   
Vineri, 05 August 2011 13:56
Un montaj de hidrofor trebuie sa se realizeze in mod corect si complet pentru ca aparatul sa poata functiona la parametri sai. Un montaj de hidrofor trebuie sa se realizeze corect si pentru a nu prezenta defectiuni pe viitor, dar si pentru faptul ca poate reprezenta un pericol pentru utilizatori. Un montaj de hidrofor neefectuat corect poate provoca leziuni pentru corpul utilizatorilor sau chiar arsuri.

Un montaj de hidrofor incorect poate afecta durata de viata a intreg a vasului sau chiar a intreg sistemului. Mai mult decat atat, un montaj de hidrofor incorect poate reprezenta un pericol si pentru apa care urmeaza sa fi utilizata. Este important ca la un montaj de hidrofor sa tineti cont de temperatura maxima de lucru a aparatului respectiv. Intr-un montaj de hidrofor trebuie sa tineti cont de toate datele acestuia.

Datele pentru efectuarea unui montaj de hidrofor le gasiti in manualul de utilizare si de instalare a unui hidrofor. Tot in acel manual gasiti informatii referitoare la modul de folosire al unui presostat de hidrofor, la controlul termostatic sau la temperatura minima/maxima. Intr-un montaj de hidrofor este important sa luati in calcul toate caracteristicile unui dispozitiv de acest fel, dar si toate cerintele de functionare ale instalatiilor termice, hidraulice, electrice etc.

La un montaj de hidrofor trebuie sa tineti cont si de alte aspecte, ca de exemplu de coroziune. Atunci cand va ocupati de un montaj de hidrofor trebuie sa luati in considerare toti factorii care pot duce la coroziune. Astfel, trebuie sa va ganditi nu numai la temperatura, dar si la prezenta sarurilor disociate si a oxigenului. Este important sa tineti cont si de diferitele materiale folosite in instalatie (otel inox, otel carbon etc).

Desi un montaj de hidrofor nu este o chestiune greu de realizat, in cazul in care nu sunteti siguri daca ati procedat in mod corespunzator, este indicat sa cereti sfgaturile unor specialisti sau a unor profesionisti. In felul acesta, o sa avetio garantia ca un montaj de hidrofor de apa s-a realizat in mod corect, iar pentru dumneavoastra si ceilalti utilziatori acel montaj de hidrofor nu reprezinta niciun pericol.
 


Sondaje

Este util un hidrofor pentru gradina dumneavoastra?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com