Home Hidrofor
Hidrofor
Hidrofor PDF Imprimare Email
Hidrofor
Scris de mihaela86   
Miercuri, 03 August 2011 14:19
Un hidrofor este un dispozitive care detine o unitate de pompare puternica si o conducta. Un hidrofor este proiectat pentru a creste presiunea apei din reteaua urbana, astfel incat apa poate fi furnizata la orice nivel al unei cladiri. Un hidrofor se poate folosi inclusiv in cladirile inalte. Un hidrofor este un dispozitiv extrem de important intr-o gospodarie. Pentru persoanele care locuiesc in zonele rurale sau montane, un hidrofor este cu atat mai important.

De aceea foarte multe persoane aleg sa achizitioneze un hidrofor sau pompe de hidrofor si de apa pentru uzul propriu. Fie ca este vorba de folosirea unui hidrofor pentru gradina, fie ca este vorba de folosirea in locuinta, un hidrofor are un rol deosebit de important. Un hidrofor este folosit in scopul de a obtine apa din orice adancime. Acest lucru face un hidrofor sa fie si mai util in gospodariile oamenilor.

Un hidrofor se poate folosi si pentru a impinge apa unui rau, unui lac, iaz etc. Utilizat in mod corespunzator si intretinut corect si periodic, un hidrofor poate fi folosit la parametri optimi pentru o perioada considerabila de timp. Este indicat ca inainte sa achizitionati un hidrofor sa luati in calcul si componentele acestuia pentru o mai buna siguranta si utilitate.

Astfel, un hidrofor este compus dintr-un vas de hidrofor. Acesta este un vas de presiune pentru hidrofor. La acestea se adauga o electropompa autoamorsanta si racordurile specifice. De asemenea, un hidrofor poate contine si un presostat manometru etc. Atunci cand doriti sa achizitionati un hidrofor trebuie sa luati in considerare si functiile si caracteristicile unui hidrofor. La un hidrofor sunt importante dimensiunea si capacitatea.

Atunci cand alegeti un hidrofor pentru curtea dumneavoastra trebuie sa tineti cont de aceste doua caracteristici. Dimensiunea si capacitatea va ajuta sa observati daca acel hidrofor va fi potrivit pentru dumneavoastra si pentru nevoile pe care le aveti in gospodarie. Evident, daca aveti o gospodarie mare, o gradina intinsa cu cerinte pentru folosirea unui hidrofor, atunci un hidrofor mare este solutia potrivita.
 


Sondaje

Este util un hidrofor pentru gradina dumneavoastra?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com