Home Hidrofor cu ejector
Hidrofor cu ejector
Hidrofor cu ejector PDF Imprimare Email
Hidrofor cu ejector
Scris de mihaela86   
Joi, 04 August 2011 13:53
Foarte multi oameni de la noi din tara s-au hotarat sa cumpere un hidrofor cu ejector. Un hidrofor cu ejector este solutia ideala pentru o casa (cu un singur etaj sau fara etaj) cu nevoie de apa pentru uz menajer. Un astfel de hidrofor cu ejector ajuta la folosirea de apa pentru o singura baie si o singura bucatarie. Totusi, un hidrofor cu ejector de acest fel poate fi extrem de util pentru gradina.

De aceea, foarte multe persoane folosesc un hidrofor cu ejector pentru a uda gradina, pentru irigatii in recolate si in culturi agricole, dar si pentru uzul menajer din gospodarie (chiuvete de baie sau de bucatarie, dusuri sau cazi de baie etc). De un montaj hidrofor cu ejector se pot ocupa si utilizatorii, insa este recomandat ca acestia sa apeleze la serviciile unor profesionisti.

Un hidrofor cu ejector poate avea stiluri si modalitati de functionare diferite. De exemplu, cele mai des folosite tipuri de hidrofor cu ejector sunt cele care au trei legaturi. Astfel, exista hidrofor cu ejector cu legaturi de aspiratie, refulare sau recirculare. Acest tip de hidrofor cu ejector, desi, este mai costisitor are o utilitate mai mare intr-o gospodarie. De aceea, foarte multi oameni au achizitionat un asemenea hidrofor cu ejector.

Un hidrofor cu ejector are ca aplicatii in alimentarea cu apa din puturi de la adancimea de 10-50 de metri. Asa cum am specificat deja, un hidrofor cu ejector poate alimenta cu apa baia si bucataria pentru chiuvete, cabine de dus, cazi de baie, masini de spalat rufe si vase. De asemenea, un hidrofor cu ejector este util si in instalarea unui robinet in curte.

Ceea ce atrage la un hidrofor cu ejector modern este faptul ca apa nu ajunge pe peretii vasului. La un hidrofor cu ejector de acest fel exista o perna de aer comprimat. Aceasta este situata intre vasul hidroforului si membrana de hidrofor cu ejector. Preturile unui hidrofor cu ejector variaza in functie de dimensiunile sale, capacitate si in functie de caracteristicile sale.
 


Sondaje

Este util un hidrofor pentru gradina dumneavoastra?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com